-ΕΨΙΛΟΝ-

-ΕΨΙΛΟΝ-
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ-Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρ με την πεμπτουσία του Ουράνιου - Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο. Ομοίως γνωρίζουμε ότι το ιερό πεντάγραμμο (πεντάλφα) συμβολίζει τον άνθρωπο και παράλληλα τα 5 στοιχεία που τον αποτελούν κατά τους Πυθαγόρειους μύστες όπου το είχαν σαν ιερό σύμβολο.Τό Ε δηλώνει, τον Ενωτικό χαρακτήρα τού Τρισυπόστατου Θείου και γι' αυτό αφιερώθηκε, μαζί με τα ''Γνώθι σ’αυτόν'' καί ''Μηδέν Άγαν'', που είναι επίσης Ενωτικά παραγγέλματα - αφού δεν νοείται Ένωσης χωρίς την βαθιά, Νοητική γνώση τού Εγώ, αλλ' ούτε και προσέγγισης της με παραθλαστικές λειτουργίες υπερβολής- στον Θεό τού Φωτός και της Αρμονίας. Αυτό το στοιχείο της Ένωσης συνηγορεί προς την ονομασία ''Γάμος'', που έδωσαν στο Ε, οι Πυθαγόρειοι.ΠΥΘΙΑ. blogspot.gr-- -

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

5 σημάδια ότι έχετε ανακαλύψει τη δίδυμη φλόγα σας---Αφύπνιση Συνείδησης.--Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org Photo art: @BeaRumi

Αφύπνιση Συνείδησης



Ο όρος δίδυμη φλόγα έχει γίνει περισσότερο γνωστός μέχρι σήμερα και ουσιαστικά έχει την σημασία της αδερφής ψυχής, πηγαίνοντας λίγο παραπέρα. Η δίδυμή σας φλόγα είναι ένα άτομο με το οποίο είστε συνδεδεμένοι σε παραπάνω από ένα σωματικά ή συναισθηματικά επίπεδα.
Υπάρχει επίσης μια πνευματική πλευρά σε αυτή τη σχέση. Η πίστη σε μια δίδυμη φλόγα σημαίνει επίσης ότι η συνάντησή σας με την αδερφή ψυχή σας ίσως να μην είναι η καλύτερη δυνατή ρομαντική σχέση που θα μπορούσατε να έχετε στη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, η δίδυμη φλόγα σας έχει θεωρητικά βρεθεί με εσάς στις περασμένες σας ζωές και θα συνεχίσει να σας συναντά και στις μελλοντικές. Ακολουθούν 5 σημάδια που θα σας πουν ούτως ή άλλως αν έχετε βρει τον τέλειο σύντροφο ζωής, με άλλα λόγια την δίδυμη φλόγα σας, ή βρίσκεστε σε μία ακόμα τυπική σχέση.
Έχετε όνειρα ή οράματα
Αυτή μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι βρίσκεστε σε σχέση με τη δίδυμη φλόγα σας, τον τέλειο σύντροφο. Τα όνειρα είναι φυσικές εκδηλώσεις του υποσυνείδητού μας, κάτι που σημαίνει ότι αυτό που βαραίνει περισσότερο το νου μας θα βγει προς τα έξω όσο κοιμόμαστε ή ακόμα και στην ονειροπόληση. Αν έχετε ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο ή όραμα του ίδιου ατόμου, πριν ακόμα το γνωρίσετε, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βρήκατε την δίδυμη φλόγα σας.
Βλέπετε τον σύντροφό σας να νιώθει οικειότητα
Άλλη μια ένδειξη ότι έχετε συναντήσει τη δίδυμη φλόγα σας, είναι μια ακατανίκητη αίσθηση οικειότητας. Αν όταν συναντήσατε το άλλο σας μισό νιώσατε σαν να έχετε υπάρξει ξανά μαζί με αυτό το άτομο, τότε οι πιθανότητες να έχετε βρει τον απόλυτο σύντροφό σας είναι με το μέρος σας. Μερικοί άνθρωποι περιγράφουν αυτό το συναίσθημα σαν να έχουν έρθει στο σπίτι, ή είχαν ουσιαστικές μνήμες ή γεγονότα ή μέρη τα οποία βίωσαν με τον σύντροφό τους, που δεν ήταν αυτής της ζωής.
Καθρεφτίζετε τον σύντροφό σας με πολλαπλούς τρόπους
Αν εσείς και ο σύντροφός σας φαίνεται να είστε συγχρονισμένοι, σχεδόν όλο τον χρόνο, τότε θα μπορούσατε να είστε δίδυμες φλόγες. Αυτός ο τύπος σύνδεσης είναι τόσο δυνατός που θα αρχίσετε να βιώνετε τα συναισθήματα, τις ασθένειες, ακόμα και τις έγνοιες του άλλου. Ωστόσο, αυτή η σύνδεση λειτουργεί θετικά και θα είστε ικανοί να βελτιώσετε και τις δεξιότητες του άλλου. Ουσιαστικά, η σχέση σας είναι η προσωποποίηση του γιν και του γιανγκ
Όταν είστε χωρισμένοι, το αισθάνεστε
Όταν ο σύντροφός σας έχει φύγει και νιώθετε άδειοι ή μια απώλεια ενέργειας, είναι επειδή εσείς και η δίδυμη φλόγα σας  έχετε χωρίσει. Αυτό μπορεί να επιδράσει στον σωματικό τομέα, καθώς οι λειτουργίες σας γίνονται προβληματικές. Θα μπορούσατε να δείτε ότι ίσως δεν είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε στη δουλειά, στο σχολείο ή ακόμα και όταν κάνετε άλλες σχέσεις. Το αισθάνεστε τόσο σωματικά όσο και διανοητικά όταν είστε χωρισμένοι και πονάει.
Η αγάπη σας δεν μοιάζει με καμία άλλη
Όταν είστε σε σχέση με τη δίδυμη φλόγα σας, η άνευ όρων αγάπη σας θα υπερβεί τα συνήθη της όρια. Ο σύντροφός σας θα μπορούσε να έχει φορτία στη ζωή του που κανονικά θα ήταν  ένα μεγάλο βάρος για εσάς σε κάθε άλλη σχέση, αλλά για κάποιον λόγο επιλέγετε να προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, είστε πρόθυμοι να το δουλέψετε ώστε να συνεχίσετε να είστε μαζί.
Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org 
Photo art: @BeaRumi
The post 5 σημάδια ότι έχετε ανακαλύψει τη δίδυμη φλόγα σας appeared first onΑφύπνιση Συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: