-ΕΨΙΛΟΝ-

-ΕΨΙΛΟΝ-
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ-Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρ με την πεμπτουσία του Ουράνιου - Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο. Ομοίως γνωρίζουμε ότι το ιερό πεντάγραμμο (πεντάλφα) συμβολίζει τον άνθρωπο και παράλληλα τα 5 στοιχεία που τον αποτελούν κατά τους Πυθαγόρειους μύστες όπου το είχαν σαν ιερό σύμβολο.Τό Ε δηλώνει, τον Ενωτικό χαρακτήρα τού Τρισυπόστατου Θείου και γι' αυτό αφιερώθηκε, μαζί με τα ''Γνώθι σ’αυτόν'' καί ''Μηδέν Άγαν'', που είναι επίσης Ενωτικά παραγγέλματα - αφού δεν νοείται Ένωσης χωρίς την βαθιά, Νοητική γνώση τού Εγώ, αλλ' ούτε και προσέγγισης της με παραθλαστικές λειτουργίες υπερβολής- στον Θεό τού Φωτός και της Αρμονίας. Αυτό το στοιχείο της Ένωσης συνηγορεί προς την ονομασία ''Γάμος'', που έδωσαν στο Ε, οι Πυθαγόρειοι.ΠΥΘΙΑ. blogspot.gr-- -

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μονάδα Keshe Ίδρυμα Magrav Plasma Ισχύς Παραγωγής: με βάση το πλάσμα, δωρεάν-ενεργειακή τεχνολογία.


ΝΈΑ $ 10 ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΌΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟ 2016

Πρότυπο


23 ΨΉΦΟΙ
magic_kingdom_by_ivany86_gamediplomat
26 Οκτ ου, το 2015 σηματοδοτεί την ημέρα της παγκόσμιας διανομής σχέδιο των Μονάδων Keshe Ίδρυμα Magrav Plasma Ισχύς Παραγωγής: με βάση το πλάσμα, δωρεάν-ενεργειακή τεχνολογία.
Αυτή την εβδομάδα το Ίδρυμα Keshe είναι ανοικτή για το κοινό για όλα τα πρωινά εργάσιμης μέρας ξεκινώντας στις 10:00 CET και τα απογεύματα 14:00 CET σε έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015. Παρακολουθήστε ζωντανά τα διδάγματα της τεχνολογίας μέσω  [Livestream],[Youtube ] και [Zoom].
Η πρώτη επίσημη αποκάλυψη έγινε με επιτυχία μεταδόθηκε ζωντανά από το Ίδρυμα Keshe κατά τη διάρκεια της  16 Οκτωβρίου ου 2015 Πρέσβης Συνάντηση  στη Ρώμη. Συμμετέχουσες χώρες περιλαμβάνουν: Μοζαμβίκη, Νιγηρία, την Παλαιστίνη, τη Λευκορωσία, τη Γκάνα, την Κίνα, την Αρμενία, τη Γεωργία, τη Ρωσία, το Ιράκ, τη Νορβηγία, τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, τη Μάλτα, την Αυστρία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, την Πολωνία και άλλα.
Full 2 ​​ώρες και 45 λεπτά 16 Οκτωβρίου, 2015 Αποκάλυψη:
[1 ώρα και 30 λεπτά με την έκδοση] [15 λεπτών έκδοση] 
Με την αποδοχή να γυρίσουν στην πατρίδα τους διανέμονται δωρεάν ενεργειακές συσκευές, οι πρεσβευτές των χωρών αυτών, έχουν συμφωνήσει να σπείρουν τα εφικτοί στόχοι του αφοπλισμού στις περιοχές τους. Οι επιστημονικές κοινότητες μπορούν με τη σειρά τους αντίστοιχα εισαγωγή των τεχνολογιών στους πολίτες τους να αποφύγουν περαιτέρω γεω-πολιτικά και μακροοικονομικά συγκρούσεις, προχωρώντας έτσι προς ένα ειρηνικό πολιτισμό.Keshe logo
Το Ίδρυμα Keshe αποτελείται από διάφορους ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, στόχος του οποίου είναι να υλοποιήσει την παγκόσμια ειρήνη με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την ανθρωπότητα. Καταστατική τους έδρα βρίσκεται στη διεύθυνση: Jubileumplein 3, NL-6161 SR Geleen, Ολλανδία. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της έρευνας και ανάπτυξης Keshe Ίδρυμα στηρίζεται από την Ιταλία. Η ιταλική κυβέρνηση, στρατιωτική και κορυφαίοι επιστήμονες έχουν επενδύσει σε αυτή την επιστήμη. Επί του παρόντος την υποστήριξη και την προστασία του ιδρύματος, παρά ΗΠΑ και τα αιτήματα του ΝΑΤΟ για να κλείσει. Το Ίδρυμα Keshe είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς οργανισμούς στον πλανήτη σύμφωνα με το βαρύτερο προστασία.
photo_MT_Keshe_sm
Ο μοναδικός διευθυντής του Ιδρύματος είναι ο ιδρυτής, ο κ Mehran Tavakoli Keshe, ένας πυρηνικός μηχανικός γεννήθηκε στο Ιράν το 1958. Keshe έχει πρόσφατα δηλώσει, «ένα έθνος, ένας πλανήτης, μία φυλή ... ένα εργαλείο της ειρήνης έχει δοθεί, το υπόλοιπο ανήκει στο λαό."
Keshe Ίδρυμα Τροφοδοτικά - Magrav Plasma Ισχύς Μονάδων Παραγωγής - σπίτι και το αυτοκίνητο Εκδόσεις - Οκτώβρης 2015
Αναμένεται σε λιγότερο από $ 10 ανά νοικοκυριό στα τέλη του 2016, αυτή η πηγή ενέργειας μπορεί να τροφοδοτήσει τα πάντα. Οι εφαρμογές είναι σημαντικές: απεριόριστη χρήση για την ανάπτυξη των τροφίμων, της ενέργειας, τα ταξίδια, την ιατρική, τα υλικά και περισσότερο. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτές για όλους. Κάθε σπίτι μπορεί να παράγει ενέργεια και να παύσει εξάρτηση από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας. Η χρηματοδότηση για την πρωτοβουλία αυτή είναι ήδη διαθέσιμα.
[Keshe  Ίδρυμα  Προϊόντα]
Keshe Ίδρυμα Προϊόντα - Magrav Συστήματα Ισχύος - ιστοσελίδα screenshot 23η Οκτωβρίου του 2015
Το Ίδρυμα Keshe πωλεί τις μονάδες ισχύος των προτέρων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για πολλούς διανομείς οργάνωση της εφοδιαστικής πώλησης των μεριδίων μέσω διαφόρων δικτύων όπως το καναδικό maggrav.com  ιστοσελίδα. Οι μονάδες ισχύος αποθηκευμένες σε διάφορες θέσεις και 25 Οκτωβρίου, 2015, αυτά είναι διαθέσιμα στις ακόλουθες μορφές:
Magrav-Power Universal σύστημαΑυτό είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτήσει ένα σπίτι και να παράγουν ενέργεια για το δίκτυο. (30 εκατοστό x 90 cm)
Keshe Ίδρυμα Τροφοδοτικά - Magrav Plasma Ισχύς Μονάδας Παραγωγής - Έκδοση Αρχική σελίδα - α - Οκτώβριο 2015
Σύστημα Αυτοκινήτου Magrav-Power
Αυτό είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτήσει ένα αυτοκίνητο. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να υποστηριχθεί αιώνια. (6 cm χ 18 cm)
Keshe Ίδρυμα Τροφοδοτικά - Magrav Plasma Ισχύς Μονάδας Παραγωγής - Έκδοση Αυτοκίνητο - α - Οκτώβρη 2015
Σύμφωνα με τις εντολές των προτέρων για να υποστηρίξει την αρχική κίνηση, την τιμή είτε για Magrav Plasma Ισχύς Μονάδας Παραγωγής είναι 500 ευρώ + 300 ευρώ δωρεά + 21% ΦΠΑ + έξοδα αποστολής. Χρόνος παράδοσης: 30-90 ημέρες. Η τιμή αναμένεται να μειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του 2016.
Magrav ισχύος του πλάσματος
Το Ίδρυμα Keshe παρέχει μια πρακτική σχέση μεταξύ της ανθρωπιστικής σκέψης στην πολιτεία θέμα που εργάζονται σε μορφή πλάσματος. Ο κ Keshe διδάσκει πώς να ανυψώσει το θέμα στο "φυσικό αέριο για να Νάνο μέλος» (GANS) και, στη συνέχεια, πώς να χρησιμοποιούν νανο-σύρματα με επικάλυψη να ασχοληθεί αποκλειστικά με το πλάσμα.
Keshe φυσική βασίζεται σε μαγνητική (απώθηση) και της βαρυτικής (έλξη) πεδία τα οποία είναι κοινά σε κάθε σωματίδιο του σύμπαντος, ως εκ τούτου "magrav". Δεδομένου ότι το φως είναι το αποτέλεσμα της τριβής μεταξύ των πεδίων magrav του ήλιου και της γης, (το φως είναι το στάδιο 1ο μετάβαση μεταξύ του πλάσματος και ύλης) και η βαρύτητα είναι η πιο ισχυρή δύναμη, τα ελαφρά σωματίδια έλκονται πίσω στη γη και έτσι έχουμε φως ημέρας.
Οι έννοιες είναι πολύ πιο εύκολο να αντιληφθεί πότε γίνεται δεκτό ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα ευφυή ενέργεια που μπορεί να κάνει τη δουλειά μέσω των αντίστοιχων πρωτοκόλλων επικοινωνίας. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στην ικανότητα του πλάσματος να διακρίνουν ή να σκέφτονται. Μπορούμε να αναθέσει το πλάσμα όταν θα κατανοήσουν τον τρόπο για την πρόθεση μετεγκατάστασης.
Ηλεκτρική ενέργεια είναι ένα μέρος της ύλης. Πλάσμα είναι η βάση όλης της ενέργειας αλλά δεν πειράζει. Αυτές οι μονάδες ισχύος, δεν είναι ηλεκτρικές γεννήτριες και δεν λειτουργούν όπως ηλεκτρικά συστήματα, αν και ως ένα υποπροϊόν που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα. Για παράδειγμα, εφ 'όσον η μοτοσικλέτα είναι συμβατή με μια βούρτσα-λιγότερο κινητήρα χωρίς έλεγχο ταχύτητας αντίσταση, τότε ένας αντιδραστήρας πλάσματος μπορεί να τροφοδοτήσει. Οι μετρήσεις όπως watt και βολτ δεν είναι τόσο σημαντικοί πια. Ένας αντιδραστήρας πλάσματος μπορεί να τροφοδοτήσει μία μονάδα AC και ένα κινητό τηλέφωνο με το ίδιο σύρμα ταυτόχρονα.
MMK keshe λειτουργία maggrav
Ενώ το παραδοτέο ισχύς από τη μονάδα ισχύος είναι απεριόριστη σε δυναμικό, το κανάλι χάλκινο σύρμα που χρησιμοποιεί μπορεί να χειριστεί μόνο ένα πολύ μικρό μέρος. Παίρνει μια-δυο εβδομάδες για να νανο-επικάλυψη των συρμάτων σε επαρκή βαθμό για να καταστεί δυνατή η υπεραγωγιμότητα, και σε αυτό το στάδιο, γιγαβάτ μπορούν να αντληθούν από τα πεδία του πλάσματος που μας περιβάλλουν. Η πραγματική κλήρωση είναι μόνο ό, τι χρειάζεται, έτσι ώστε οι προδιαγραφές δίδονται στις συσκευές, ή τα ίδια τα φορτία.
Επιστημονική διάδοση των Magrav ισχύος του πλάσματος
Keshe Ιδρύματος 68 ου Γνώση Εργαστήρι Ημέρες 1-3, γυρίστηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια του Ιουλίου του 2015. Αυτά τα βίντεο περιλαμβάνουν πολλές ώρες σε βάθος θεωρία και επιδείξεις των τεχνολογιών magrav πλάσματος:  [Ημέρα 1] [Ημέρα 2] [Ημέρα 3 ] Αυτή η επιλογή βίντεο  ξεκινά το σήμα 15 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας 3, κατά την πρώτη παρουσίαση των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φαίνεται και στις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο.
Keshe Ίδρυμα 80η Γνώση Αιτούντων Εργαστήρι κινηματογραφήσει ζωντανά στις 24 Σεπτεμβρίου, 2015. Εδώ ο κ Keshe περιγράφει τη Μονάδα Ισχύος Ίδρυμα Keshe.
Τι έρχεται φιλοφρονήσεις σύγχρονης φυσικής, αλλά πολλά από αυτά είναι επί του παρόντος γνωστό, θα καταστεί άνευ αντικειμένου. Αναμένεται ότι πολλές συσκευές σε λειτουργία θα πρέπει να προσανατολίζεται προς το ανώτερο και πολύ πιο απλή απασχόληση άμεση εξουσία του πλάσματος.
Untitled-1 αντίγραφο
Όλες οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν από εκπροσώπους περαιτέρω Keshe Ίδρυμα:
Keshe Ίδρυμα διαστημόπλοιο Πρόγραμμα Οργάνωση Αρχείων: [Youtube κανάλι] [Livestream καναλιού]
Συνημμένες Σημειώσεις στις 28 Οκτώβρη 2015:
Συνεργατική Τεκμηρίωση των εργαστηρίων Blueprint βρίσκεται στη διαδικασία να δημιουργούνται με τη χρήση δημόσιων τεχνολογία cloud επεξεργασίας εγγράφων μέσα από το Google Docs.
Μια Slack.com ομάδα δημιουργήθηκε για εκείνους που ενδιαφέρονται για αυτή την συνεργατική πλατφόρμα ολοκλήρωσης:  KFSSI Magrav Plasma Blueprint Ομάδα  παρακαλούμε στείλτε email στο συγγραφέα για την ένταξη. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Υπάρχει μια αίθουσα Brainstorming Skype για όποιον ενδιαφέρεται για τη συζήτηση: Keshe Tech Brainstorming δωματίου.
Συνημμένες Σημειώσεις στις 3 Νοεμβρίου 2015:
Ένα άρθρο για το σχέδιο αποκαλύπτεται και αναδυόμενες τεχνολογίες ετοιμάζεται. Η αναμενόμενη ημερομηνία δημοσίευσης είναι η Σαββατοκύριακο 7 Νοεμβρίου ή και νωρίτερα.
[Κατεβάστε το σχεδιάγραμμα  (12.3 MB)]

Λόγω των σκοπών αυτού του blog, καθώς και τη φύση των πληροφοριών που εσωκλείεται, το άρθρο αυτό έχει συναρμολογηθεί ως μια συλλογή της έρευνας γύρω από τις αποκαλύψεις Keshe Ιδρύματος που συμβαίνουν μεταξύ του 16ου και 25 ου Οκτωβρίου 2015. Ορισμένες πληροφορίες έχει αντιγραφεί απευθείας από διάφορες πηγές και κατά τρόπο που να ταιριάζει αυτό το blog εισόδου χωρίς έλεγχο εκτός από τη γενικότερη συμφωνία σε διάφορες κοινότητες που υποστηρίζουν το έργο. Καμία άδεια κλήθηκε στην αντιγραφή των πληροφοριών, καθώς υπάρχει μια συμφωνημένη ανάγκη να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.
Η εισαγωγική εικόνα φαντασίωση για το άρθρο αυτό ονομάζεται "magic_kingdom" και έγινε από "ivany86" σε gamediplomat.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: