-ΕΨΙΛΟΝ-

-ΕΨΙΛΟΝ-
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ-Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρ με την πεμπτουσία του Ουράνιου - Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο. Ομοίως γνωρίζουμε ότι το ιερό πεντάγραμμο (πεντάλφα) συμβολίζει τον άνθρωπο και παράλληλα τα 5 στοιχεία που τον αποτελούν κατά τους Πυθαγόρειους μύστες όπου το είχαν σαν ιερό σύμβολο.Τό Ε δηλώνει, τον Ενωτικό χαρακτήρα τού Τρισυπόστατου Θείου και γι' αυτό αφιερώθηκε, μαζί με τα ''Γνώθι σ’αυτόν'' καί ''Μηδέν Άγαν'', που είναι επίσης Ενωτικά παραγγέλματα - αφού δεν νοείται Ένωσης χωρίς την βαθιά, Νοητική γνώση τού Εγώ, αλλ' ούτε και προσέγγισης της με παραθλαστικές λειτουργίες υπερβολής- στον Θεό τού Φωτός και της Αρμονίας. Αυτό το στοιχείο της Ένωσης συνηγορεί προς την ονομασία ''Γάμος'', που έδωσαν στο Ε, οι Πυθαγόρειοι.ΠΥΘΙΑ. blogspot.gr-- -

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΕΛ.ΕΦ.Ε.Δ)--: Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Οδοιπορικό--ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Fwd: Αποκλειστiκό ρεπορταζικό ρεπορτάζ: Οδοιπορικό

Εισερχόμενα
x

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

1:27 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα)


προς κρυφή κοιν.: Εμένα
Subject: Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Οδοιπορικό



ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
(ΕΛ.ΕΦ.Ε.Δ)
 Οι Έλληνες Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων αντικαθιστώντας  την Ανθελληνική Πολιτική Ηγεσία αποφασίσαμε να καταβάλουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να μην υπάρξει  πλέον ουδείς άπορος άστεγος Έλληνας.
   Σε πρώτο βήμα δημιουργήσαμε και οργανώνουμε στην περιοχή του Βοτανικού τον πρώτο χώρο περίθαλψης απόρων Ελλήνων Αστέγων, με προοπτική να τους παρέχουμε κλίνη και φαγητό και να τους ανατάξουμε ψυχικά, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν  στην Ελληνική Κοινωνία.
 ‘Έλληνες συμπατριώτες, φίλοι του ανθρώπου και του Ελληνισμού, ας μην επιτρέψουμε την συνέχιση της Ελληνικής Γενοκτονίας. Ιδού η μεγάλη πρόκληση και πρόσκληση προς όλους μας, ιδού ο μεγάλος αγώνας του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού.  Βοηθείστε μας.
  


Κι εμείς για ενημέρωση των αναγνωστών μας ξεκινήσαμε ένα οδοιπορικό στον Βοτανικό και συγκεκριμένα στην Στέγη Αστέγων, στο οίκημα που στέγαζε κάποτε το Ναυτικό, στην Ιερά Οδό. Αψηφήσαμε τις διάφορες Κασσάνδρες, που σπίλωναν αυτή την κίνηση και λασπολογούσαν ασύστολα… οι πρώτοι εθελοντές που βρίσκονται εκεί μέρα και νύχτα μας ξενάγησαν και μας μίλησαν για τον σκοπό αυτού του εγχειρήματός τους.
     "Τώρα πια είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και να ενημερώσουμε όσους συνέλληνες πατριώτες ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε, ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι, για την επίτευξη αυτού του σκοπού, που θα μπορούσε να γίνει και η αφετηρία για την απελευθέρωση της πατρίδας μας… σας χρειαζόμαστε… σας περιμένουμε…"
    Σας παραθέτουμε την συνέντευξη που έδωσε ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Απόστρατος των Εφέδρων Αξιωματικών, τον εμπνευστή και υπεύθυνο αυτής της δράσης, που την ξεκίνησε μαζί με λίγους συναδέλφους τους ψυχωμένους Έλληνες πατριώτες. Μια προσπάθεια ακομμάτιστη, που δεν κρύβει κανέναν δράκο από πίσω, παρά μόνο γενναίους Έλληνες, που δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για να αντιδράσουν οι Έλληνες, να ξεσηκωθούν, να βοηθήσουν άστεγους με όποιο τρόπο μπορούν. Δεκτές όλες οι προσφορές από εθελοντές…
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: "Εμείς οι Έλληνες έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων δημιουργήσαμε το πρώτο κατάλυμα για Έλληνες Άστεγους. Κάποιοι πολιτικοί φορείς που προσπαθούν να καπελώσουν και να εκμεταλλευτούν αυτή την προσπάθεια προς ίδιον όφελος και να καπηλευτούν την γενναία αυτή κίνηση, είναι καταδικαστέοι και θα κριθούν σύντομα από τον κόσμο.  Κοινοποιήστε αυτή την προσπάθεια, αξίζει τον κόπο, χρειάζεται εθελοντική εργασία από όλους τους Έλληνες. Τώρα είναι η ώρα που θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε γιουσουφάκια και είμαστε μια γροθιά μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο να χαθεί η πατρίδα μας".  Δείτε στο βίντεο όλη την συνέντευξή του.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114, ΑΘΗΝΑΙ.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
6932855887 6996904605

​ ​





Δεν υπάρχουν σχόλια: